Over Nathalie

Hoi, ik ben Nathalie

Opgeleid als sociaal werker, NLP Coach en organisatie- en familieopsteller. Jarenlang werkzaam geweest in de Jeugdzorg van groepsbegeleider, teamleider, locatiemanager en projectleider.

“Het leven en wij als mens hebben iets magisch. Schijnbaar uit het niets, kan er toch iets buitengewoons ontstaan.”

 Zodra we creativiteit laten stromen, beschikken we over oneindig potentieel. Het potentieel in mij en van mensen om mij heen heeft altijd getrokken. Het heeft jaren geduurd voordat ik mijn volle potentieel durfde toe te staan en vanuit hier mijn weg in het leven bewandelen. Ofwel uit mijn eigen schaduw, beperkende overtuigingen over te stappen het licht in. En als het dan zo is, dan weet je het. Laat de sparkles maar neerdalen.

 
Hoe zou de wereld eruit zien als iedereen ten volle zijn potentieel zou benutten? De mens uit haar eigen schaduw in het licht zetten. Hoe kunnen we iets nieuws maken of iets ouds een nieuw doel geven, zodat wonderen, mogelijkheden, overvloed en liefde komen. Dit drijft mij naar het systemische werk en familieopstellingen. Om de mensheid hiermee een stapje verder te brengen en te verrijken.

Het systemisch werk vormt de basis voor mijn coach werk, gecombineerd met alles wat ik daarnaast aan ervaring en kennis hebt opgedaan. Ik ben leergierig, dus met de jaren komt er steeds meer bij.


Naast opsteller en coach zijn, ben ik moeder van twee jongens en vrouw van Kees. Ik ben een sociaal dier, dus ik geniet van het gezinsleven, mijn familie en vrienden. Heerlijk met elkaar zijn en dingen delen. Ook zijn boeken, de natuur en sporten een onderdeel van mijn leven. Mensen omschrijven mij als doortastend, energiek en vurig. Het is 100% of niet.

SAMENWERKEN?

Ik sta altijd open voor nieuwe ontmoetingen met andere coaches en trainers die hun eigen pad met anderen willen bewandelen.

Scroll to Top