FAMILIEOPSTELLINGEN

BEN JE ER KLAAR VOOR OM HET MAXIMALE UIT JEZELF EN HET LEVEN TE HALEN?

Tijdens familieopstellingen worden de onzichtbare lijnen die jou vasthouden uit jouw familie- en werksystemen ont-wikkeld. Deze lijnen houden je vast, omdat het probleem, het trauma of het patroon dat er onder zit nog onvoldoende is beetgepakt en vastgehouden.

HET RESULTAAT

  • Je krijgt inzicht in het ‘waarom’ van jouw vraagstuk, doordat onbewuste dynamieken in jouw familie of werksysteem zichtbaar worden gemaakt. Bijvoorbeeld het onbewust verbonden zijn met een familielid, zorgt ervoor dat je een last op je schouders voelt. Waardoor het je niet lukt om in beweging te komen en je eigen leven te leven.
  • Je leert ontdekken ‘waar en waarom’ jouw overtuigingen zijn ontstaan of deze nog dienend zijn en wat daarvoor in de plaats nodig is.
  • We ontdekken samen welke stappen er nodig zijn om jouw verlangens en wensen waar te maken om jouw volledige potentieel te benutten.

WERKWIJZE

Door met een groep bij elkaar te komen, onder leiding van mij als opsteller, brengt de vraag-inbrenger een vraag of probleem in de groep. De gehele groep stemt zich af op haar systeem. Net alsof je verbinding maakt een wifi-netwerk.

Uit dit afstemmen en verbinden ontstaat een opstelling, waarbij deelnemers van de groep gevraagd wordt om op plekken te staan en te delen wat daar gebeurt. Dit wordt ook wel representeren genoemd. De opsteller begeleidt dit proces, brengt de systemische principes aan het licht, waardoor bij de vraag-inbrenger een innerlijke verschuiving en verlichting plaatsvindt

INFO, TIJDEN EN KOSTEN

Tijdens een middag systemisch werken en opstellingen komen we samen in een kleine groep op een prachtige locatie in Leiden. De kosten bedragen 88 euro vrijgesteld van btw. Er wordt gezorgd voor thee, koffie, fruit en kleine snacks. 

Tijdens een 1 op 1 familieopstellingen werken we met vloerankers. De kosten bedragen 150 euro vrijgesteld van btw. 

CHECK DE DATA:

Neem contact op op voor de actuele data. 

Scroll to Top