1 op 1 sessie(s)

BEN JE ER KLAAR VOOR OM HET MAXIMALE UIT JEZELF EN HET LEVEN TE HALEN?

100% focus en aandacht voor jou, in een traject of een losse sessie. 1 op 1 coaching is er om volledig aan te sluiten bij jou en vanuit daar te ontdekken wat je nodig hebt. Om vervolgens oude patronen los te laten en het nieuwe verborgene in jou te ontdekken en laten stromen. Leven vanuit je volle potentieel, vrij en krachtig jouw plek innemen. Zelfvertrouwen en zelfacceptatie. Thuiskomen.

VOOR WIE?

Wil je dat losse eindje toch nog eens onderzoeken? Bijvoorbeeld met een 1 op 1 familieopstelling? Of heb je genoeg ‘pijn’ gehad en wil je de diepte ingaan om te onderzoeken wat daaraan ten grondslag ligt.

Je kunt aan de volgende vraagstukken denken:

  • Afscheid nemen van een baan, relaties, vriendschappen, etc.
  • De oorzaak van lichamelijke klachten ontdekken en aangaan
  • Vergroten van je zelfvertrouwen en zelfacceptatie
  • Jouw eigen plek binnen jouw familiesysteem ervaren
  • Verwerken en loslaten van jouw thema’s met hoofd en lijf
  • In contact met jouw missie en dromen

WERKWIJZE

Hoe een 1 op 1 sessie eruit ziet is afhankelijk van jouw vraagstuk of verlangen. En daarbij mag je vrij denken over de mogelijkheden. Ik verras, inspireer en prikkel graag en ja, daarbij is het nodig om uit je comfortzone te gaan. Precies zover als voor jou mogelijk is.

De ingrediënten van mijn coaching  zijn in ieder geval: jouw bewuste en onderbewuste, jouw gedachten/overtuigingen en je emoties en jouw plek binnen jouw familiesysteem. De rode draad in mijn coaching is richting geven jouw aan jouw levenspad en dromen. En hiermee je bewustzijnsniveau verhogen.

PROCES

We starten met jouw vraag en dan bedoel ik eigenlijk jouw vraag achter de vraag. Vanuit daar zal ik een aantal suggesties doen over de mogelijkheden. Jij kiest en wij gaan aan de slag. Direct.

PRAKTISCH

– Voor een losse 1 op 1 sessie starten we direct. Wanneer je kiest voor een traject (4-6 sessies) dan starten we met een kennismakingsgesprek. Deze is gratis.

– Sessies zijn op basis van jouw behoeften.

– Sessies kunnen online plaatsvinden of op locatie in Leiden.

– De kosten van een 1 op 1 sessie zijn 150 euro vrijgesteld van btw. De betaling kan contant of per betaalverzoek worden overgemaakt.

– De sessie duurt gemiddeld 1 uur tot 1,5 uur.

Scroll to Top